Wednesday, March 23, 2011

meluat menyampah !

assalamulaikum blogger .
okey! entry ringkas sebelum aku fokus kan kepada assignment aku yang bertimbun tu ya .
kadang-kadang aku tak paham dengan sesetengah blogger .sesetengah bukan semua . ada paham ??
bila dalam entry sangat suka memuji diri sendiri .
kadang-kadang tu over sangat la .
pastu cakap silalah muntah . ye mmg nak muntah pun !
kalau asik2 entry memuji diri sendiri sampai terlalu over tu adui lama-lama meluat la nak baca .
ni bukan kes jeles ke ape ke .
tapi macam over sangat . pikir orang suka ke ?mula-mula baca tak pe .
ni setiap entry mesti ade dari awal sampai abis dok puji diri sendiri .
'naik bakul angkat sendiri'
ke mmg tak de orang puji dia sebab tu dia asik puji diri sendiri .
kalau macam tu private kan je la blog tuh . jangan bagi orang baca .
pastu de plak yang jenis die je betul . ape orang lain buat sume salah .ape orang post dalam blog diorang sume nye tak kena bagi die.
sume die nak kondem . aduiyai!
ok done ! lega ckit dah luah terluah .

jelir lidah lak . tak baik ! lukisan ni kecik je takut korang nightmare kang kalau besar gabak .

p/s: terima kasih yang dah join bloglist and bagi komen membina tentang blog ni . walaupun seciput je yang join . anna akan cuba untuk baiki mana yang jelik itu k . tu la tujuan anna buat bloglist ni .

13 comments:

ijam ismail said...

huhu..sgt comel pic 2..haha
=)

Almade Nespesor said...

hehe. s0kong entry ni.. =D

Along Usop said...

hahah.. kalau dah tiap2 entry nak puji diri sendiri..

tu syok sendiri namenye.. =.=

*psst.. nak permudahkan pengunjung komen kat entry tak??.. singgah entry ni ye"tutorial ruangan komen".. sekadar berkongsi

aNNa maRdHiaH said...

ijam ismail..

buat kat paint je . hahaha ..

aNNa maRdHiaH said...

Almade Nespesor..

terima kasih . mmg betul pun . meluat je ngn orang cmni ...

aNNa maRdHiaH said...

Along Usop

memang pun .

BLADE EDGE said...

salam ana..

saya baru follow. well, saya slalu jugak jumpa org jenis mcm tu kat dunia blogging ni..sakit jugak jiwa bila membaca tulisannya. mcm la dia btul sgt..buang masa btul...

:-)

aNNa maRdHiaH said...

wsalam ..
terima kasih sbb follow ye .
dalm dunia ni macam-macam perangai ade . hehe ..

gadis bunga said...

relax ouh ! sape ta geram lau asyik nak puji diri je an . tapi nak buat macam mane , lau dorang ta puji diri dorang sendiri , sape lagi nak puji . ngee~

aNNa maRdHiaH said...

tu la pasal . tu sebab asik nak naik bkul angkat sendiri je ..

MIMIE AIZA said...

setiap orang berlainan cara kan.. biar lah mereka
:)

farhan said...

huhu....blog saya mcm mana...ade puji diri sendiri ke...mcm ade je...sila komen

a n a . i z z t y said...

ana suka tepek gambar ana then ckp "si gemok" "si gedebob" hahahahaa... :P