Monday, March 7, 2011

jangan ganggu please ??

woo ! macam tak percaya roomate aku semua mengadap buku ..
bila diorang ngadap buku . tak de sape nak layan aku . nak tak nak aku kena hadap buku jugak. esok exam .. Human Civilization . macam sejarah la . kena hafal .
tak boleh tembak . gerun jugak takut menganga sambil garu ketiak tak dapat jawab .
kan? walaupun hati meronta-ronta nak main game hanggaro tapi apa kan daya .
harus study jugak .bukan hanggaro yang masuk exam esok .
mood nak exam so yakni di sini aku ingin menegaskan aku tak layan SAMPAH !
lagi sekali SAMPAH !

korang tolong doakan saya ok .

'ya ALLAH,ya Tuhan ku .. kau lapangkan dada dan tenangkan jiwa nor farhana mardhiah agar die dapat menjawab soalan dengan baik,betul,tepat dan padat .Berjayakan lah dia dengan cemerlang Ya Allah ..AMIN '

ha secara automatik nyer,korang dh doakan saya .
terima kasih ..


gud luck to me and my friends .
with love,
anna mardhiah .
~exam mode~

16 comments:

.:rizaL:. said...

hi gorgeous. gudluck ya?

mysara said...

gud luk ye..:)

aNNa maRdHiaH said...

.:rizaL:.

hye . thank you . :)

aNNa maRdHiaH said...

mysara .

mekasih sayang . :)

hasrul hassan said...

Goodluck .. :) moga dapat flying kolo ...

aNNa maRdHiaH said...

hasrul hassan aka bangku kosong ..

mekasih juga ea . :) insyaallah .

Nasuha Salleh said...

mcm mane exam td ? =p

aNNa maRdHiaH said...

Nasuha Salleh..

ok kowt . jawab je. tak tahu la betul ke tak ..hee.. :)

syaz rini said...

guluck dear...:)

aNNa maRdHiaH said...

syaz rini ..

mekasih sayang . :)

Wan Gerrard said...

good luck..study kena rajin~ hehe

aNNa maRdHiaH said...

Wan Gerrard..

mekasih . ye .. anna tahu . kadang2 je malas . hehe ..

iLa suHaiLa said...

aja aja fighting!!

Raji berkata said...

hohoho amacam boleh jawab tak?
ker blom lagi?
semoga dpt result yg baik~
inshaAllah

aNNa maRdHiaH said...

iLa suHaiLa ..

yeah ! fight2 !

aNNa maRdHiaH said...

Raji berkata..

boleh tu blh.. yang belakang tak smpt siap la .
not enough time . sobs2 !