Tuesday, March 8, 2011

agak kurang sopan !

assalamulaikum ..
sape yang belum tidur ? angkat lappy lambung-lambung kan lappy anda.
dah . tak nak merepek . tadi lepas abis je exam .
aku dan rakan-rakan berjalan terus pegi metedarah . lapar giler .
banyak memerah otak lagi lapar la perut jadi nyer .
sampai je kat kedai makan tu,tiba-tiba de laki ni agak kurang ajar la .
ish ! rasa nak baling je kuah sup kat muka dia. gangguan seksual la aku rasa .
muka macam dh tua . entah-entah dh berbini anak berderet dh kat rumah . tak suka la perangai segelintir lelaki yang mata keranjang cmni . pantang nmpk perempuan .
aku tetap makan dan terus makan . memang pelahap bebenor dh ni .
tiba-tiba dia datang kat meja aku and letak tisu yang de nombor dia.
dh tiga kali aku terkena camni tapi kali ni agak rude jugak la .
dia pikir aku nak call . ha ambik kau . aku jual nombor kau kat sini .
dasar lelaki buaya .

tisu ni aku dh rendam dalam kuah sup .
padan muka . jahat tak aku ? peduli hape .....
babai .

26 comments:

Ira Izatti said...

mmg sakit aty tol cara pndangan owg td.. rse na baling nan garfu jew.. biau buta.... urm ,spe tah na nom dy..rpe da la mcm mat indon.. huhu.. da2, tdow sayang...............

Bro Framestone said...

ish bagi promote no laki... bro pun xnak he...23x

ala cam hape je...

cam bro.. if ade respon.. bro akan dtg dekat.. hulur tepon bro.. suruh die key-in no die.. n terus wat miscall kat hp die..

hasilnye...??

memang dapat.. tapi tue la.. dapat as kawan2 baru nk kenal leh la


Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

aNNa maRdHiaH said...

Ira Izatti..

a.ah kan ? benci je . meluat pun de .
hahaha ..

aNNa maRdHiaH said...

Bro Framestone..

erm tu la .. gentle la ckit . ni tak .. dh macam perogol dh cara dia buat camtu . hehe .. seram la ..

saouri said...

hahaha...cian u...nie hot babe nie...salu kene kaco...tu la sape suh santek...kan salu kene kaco...pape pon nice blog =)...singgah sini dpd SB...^____^

wandy said...

cantek blog....mcm org nyer..hihih

Raji berkata said...

hahaha xpernah terpk nk wat cmtu =.="
bole cbe pasni
hak2

Raji berkata said...
This comment has been removed by the author.
Bro Framestone said...

macam perogol..

perogol buat cam mne ek....bro xtau huhu...

Bro Framestone said...

eh...

add bro kat facebook leh.. jangan lupe mention sape kamu ek...

xterjumpa pulak facebook kamu

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

Bulan said...

pewiit~
femes amos la anna nie.

.: iEyLa :. said...

huhu...dalam kuah sup tu...
meletop..huhu

Mr Strider said...

hi..1st time aku comment kat sini..ini sebenarnya xde laa rude sgt..generaly speaking its depends on situation gak..hehe..tp xelok laa tinggal2 no tepon camtu..nmpak sgt x gentlement..klu nk tinggal pun biar laa pihak satu lg ade respond..tp mayb sbb apperance dia kot yang buat sesetengah pompuan xsuka(in this case muka macam dh tua . entah-entah dh berbini anak berderet dh kat rumah)..cuba kalo muda, kacak bergaya cam farid kamil ke msti tisu tu at least masuk dlm handbag..hehehehe ;-)

aNNa maRdHiaH said...

saouri..

uik tak la . huhu ..anyway, thx comment kat sini .

aNNa maRdHiaH said...

wandy..

:) *blushing . thx .

aNNa maRdHiaH said...

Raji berkata..

cuba la . eee !

aNNa maRdHiaH said...

Bro Framestone..

perogol macam tu la ..
eh anna dh deactivate fb la .
xpe2. nnti anna add ok bila dah reactive fb blk . :)

aNNa maRdHiaH said...

Bulan..

uik bulan lagi femes . hehe .. mana shawl cik bulan ?

aNNa maRdHiaH said...

.: iEyLa :.

sup no. telefon .. haha . pdn muka .

aNNa maRdHiaH said...

Mr Strider..

betul tu tapi cara dia memandang tak suka la . nmpk sangat perangai tak senonoh nyer itu . kan ? but in case kalau cam farid kamil,pasti i mahu . huhu .. *blushing .

sasa said...

kmu cantek sbb tuh dia usha..tp org tak sedar diri mmg mcm tuh..suke2 ingt kite nak kol die kan??

msti ramai org yg bacer entry ni try buat prank kol.heheh

Mr Strider said...

mukakaka...kesian i tgk org tua tu..mesti dia igt da abis macho..tp sebenarnya x..hahaha..

aNNa maRdHiaH said...

sasa ..

tu la kan ? tak hingin nak call . hehe ..
a'ah .. biarkan die . padan muka .

aNNa maRdHiaH said...

Mr Strider..

hahaha .. tak macho pun hakikat nyer .

NUR AYNIE said...

wahh~~!!! ade plak kes gtu...mengada2 sungguh yer..ish3x

Putri Malu said...

haha..memang kurang gula.. eh, kurang sopan..kehkehkeh..