Wednesday, January 12, 2011

Si Gorgeous Follow Bangku Kosong oleh hasrul hassan



assalamualaikum blogger,readers..
mahupun silent readers ..
jangan nak silent sangat lah ! say hello to me k .
ha tengok tajuk tu korang boleh teke tak pe?
ok la .. lets story mory k ...
petang-petang cam gini aku mmg bosan dok bilik ni ..
nak kuar hujan la pulak ....
so godak2 je la facebook ..twitter ..
and blog ....
tiba-tiba terpandang kat blog update dari bangku kosong .
layouts rose merah tu cam aku kenal ...
so aku click la nak tengok ...
jeng . jeng. jeng .
oh my God !
memang la aku kenal sebab tu layouts blog aku ....
i'm speechless u know !
Encik HasrulHassan create entry pasal blog aku ...
adoi ! seronok+excited+terharu+gembira+nervous ... huhu..
mmg tak dapat nk digambarkan perasaan aku camne ...
malu pun de ..
blog aku dah la tak cantik .. seleybet je .
aku mana la pandai berblogging ni sangat .
tiba-tiba ditayang2 kan kat blog yang hebat cam blog Bangku Kosong ni .
blog dah la tak seberapa..malu nyer .
siap de gambar aku pulak kat situ .
hahaha .. malu tapi buat2 tak malu ...
terima kasih ea Encik HasrulHassan .
jasamu akan tetap ku kenang .. aiceceh !!


babai .

p/s: maybe de yang cakap "elleh tu pun nk heboh2 ke " or watever la mulut busuk nk mengata .
yang penting, aku cuma nk appreaciate pe yg encik hasrulhassan buat untuk aku .

6 comments:

Ira Izatti said...

Urm , pedulik kan owg yg na mnjatuhkan semangat kaw uh.. don't give up.. dieowg uh jeles sama kamoo anna... yg penting da ada owg yg appreciate blog kaw uhh.. ak pon tumpang gmbira skaly.. hehehe.. =)

aNNa maRdHiaH said...

erm baru je post dh de mulut busuk yang dok membusukkan ruangan shoutbox aku ...pelik2 !

Ujang9897 said...

apa plak blog selebet..blog nie cantik..caiyok2

aNNa maRdHiaH said...

ujang ..

makasih erk . hehehe ...

hasrul hassan said...

Salam .. :) saya pun tumpang terharu gak. Terima kasih yer ...

aNNa maRdHiaH said...

hasrulhassan...

wsalam .. my pleasure . saling bantu membantu right ? anyway,jgn tutup blog erk ?? :))