Saturday, January 22, 2011

menang tiket ke disneyland !

assalamualaikum para blogger and readers !
to my stalker also ..
hohohoho ...
tajuk entry kali ni mmg tak boleh blah kan? hahaha ...
ya! aku menang tiket pergi disneyland ..
tapi dalam MIMPI je la .
wah! banyak cantik muka kau!
sape la nak bawak kau pergi disneyland free2 ye dak?
hahaha ...
ok2 straight to the point ...
tadi godak2 kejap blog ni ...
suddenly ternampak result pemenang contest jelingan manja ...
dah kuar dah . aku pun tak hingat result kuar bila .
sape yg selalu follow blog tak seberapa ni ..
mesti tahu hari tu aku de join contest cik bulan kan :)))
so bila dah ternampak takkan buat2 tak nampak ..
terus click la ngn perasaan nervous kau tahu !
nampak pemenang pertama , pemenang kedua ...
down! nampaknyer aku tak menang ...
scroll bawah lagi ...
pemenang ketiga !
mak oi!
gambar aku ..
terkezut .. tak sangka ..
terima kasih kepada parents yang menyokong..terima kasih kepada rakan-rakan ..hahaha...(ceh! macam menang award lak )
perasan ! nanti de lalat mulut busuk lak terpekik terlolong kat shoutbox aku ..
syukur alhamdullillah rezki aku walaupun tempat yg ke-3 ...
bukan selalu dapat menang contest sebab aku mmg tak bertuah pun ...
dulu cabutan bertuah kat mana2 pun,aku susah nk dapat .
hahaha ...
dapat jugak shawl free ye dak daripada penaja ..
ok la tu daripada tak dapat pape .



terima kasih ye cik bulan ,cik sampah,para penaja and konco2 nyer ...
de contest lagi jangan lupa inform anna ..
kalau korang nak tahu sape first, second place and winner yg len ?
or nk follow cik bulan ?
ha click sini ...

ok babai .
nak pergi disneyland dalam mimpi ni .
:)))

6 comments:

mellow said...

congrates babe ! :))

aNNa maRdHiaH said...

thank you dear .. ! :)))

AdyBudika said...

nak shawl gakkkkkkkkkkk..tak aci!!!

Biela Sapine said...

Wahh, menang woo. Tahniah. Hek

McCat said...

bila nak show shawl yg menang tuh?? nk tgk gakk

aNNa maRdHiaH said...

adybudika ...

boleh2 ..nnti kita share . hahaha ...

biela ...

terima kasih ...

mccat ...

blom dapat lg la .. hehehe ...