Wednesday, January 5, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk !

haaaacccuummmm!!
assalamualaikum ...
hais bau busuk ape ni .. ketiak sape busuk .. sila angkat keyboard cepat ! :)))
ha ngaku-ngaku sape tak mandi lagi ni ..
busuk tahu tak . hehehe ...
ecececeh ... sebenarnya bukan bau korang mahupun bau aku yang busuk .
tapi bau abg edy . hahaha ...
kidding lorh abg edy ..
actually aku teruja bangat ngan contest anjuran Abg Edy ni .
sebab nama contest ni btol2 tak bertapis woo . :)))
awak busuk !!
cuba ckp direct kat orang camni ..
mahu lima jari lekat kat pipi korang. kan? kan ?
tak pasal-pasal kene penendang ajaib ala-ala Jackie Chan gitu .
ni first time aku join contest . hee ..:))
sekadar mencuba ..
mana tahu dapat perfume free daripada abg Edy kan . jimat bajet tak payah beli perfume lagi untuk bulan ni . hahaha ...
eh perfume aku cepat habis you know .
sekali pakai , aku spray banyak-banyak sampai mak aku cakap ..
"lebih bek kau mandi je ngan air perfume tuh " hahaha ...

first of all ..
kena buat entry pasal contest ni .

then kena letakkan banner and link nyer sekali .

agak serius ea muka nye di situ tapi tetap comel-comel gitu ! ahakz .

ok dah settle bab banner and link .

langkah kedua ..kena la follow blog abg Edy ni ok .
then ..wajib tag atleast sorang lelaki dan sorang perempuan ...
bukan takat tag je .. hamboi ! nak main tag-tag je kan .kena make sure yang diorang tau diri diorang tu telah ditag ..

lastly ..korang kena tinggalkan link entry korang kat komen entry tersebut .
senang kan .. hee .. :)))
ok babai .
eh kejap-kejap . tengok aku pun dah nyanyuk .
sebelum tu .. aku nak tag dua orang pilihan aku . cewah .



ok . done !
dengan ini .....
tersenarailah aku sebagai perempuan wangi . begitu juga ngan korang .
perempuan wangi dan lelaki wangi .
angkat sikit ketiak .
ha dah hilang sikit bau busuk . hee :))

ok dadaaa . :)))

warning : mmg mudah tapi jangan ambil mudah . abg edy ! nk perfume !! ( muka tak malu ) :))

4 comments:

AnTaBeLLuM...... said...

hahahaha...dh wangiiiiiiiii

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

aNNa maRdHiaH said...

antabellum ...

yeke wangi ? cuba angkat ketiak ? haaccuummm! busuk ar. jom2 join contest ni . pasni wangi la memanjang . hehehe ...

aNNa maRdHiaH said...

abg edy ...

wsalam ...ur welcome .
terima kasih ! sekadar mencuba .. hee ..:))