Sunday, February 6, 2011

Bloglist Terjah Bangku Kosong

assalamualaikum ...
sebelum tidur ..
izinkan anna mancapap sekejap untuk disenaraikan dalam bloglist bangku kosong .
:))
ngah tak de mood sempat lagi kan ..
tak kisah la demi encik hasrulhassan ..
folder gambar kan tak boleh bukak..
nasib bek boleh copy banner encik hasrulhassan aka bangku kosong ni ...
bangku kosong ni dh banyak berjasa sebenarnyer kepada anna ..
jadi tak salah kan anna nak join .




gender : PEREMPUAN .

itu sahaja .
nak buat taik mata dah ni ..
sape nk ikut?
babai .

8 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. thanks ana .. :) semoga bertambah yakin dalam berblog.

aNNa maRdHiaH said...

wsalam ..
sama-sama ... :))
heheehehe ..
yakin dan yakin ...
anyway,thx ea ....

Eyka said...

wah2~ eyka pon nak join la mcm ni~ macm hot ja ni! hehe:)

aNNa maRdHiaH said...

join la sayang .. :))

HazHand said...

hahahah,rase2nye,kalau dh mcm ni,baik tros wt taik mate la.. haish..
anyway,ko nmpk comel!

apisv2 said...

mengunjungi blog anda!
nice blog;)
apisv2©

aNNa maRdHiaH said...

hazhand ...

tu la pasal .. hehehe ..
owh . anyway,thx ea...:)

aNNa maRdHiaH said...

apisv2..

thank you . :))