Friday, February 4, 2011

Erin & Elia :1st Combined Giveaway (FCG)

assalamualaikum bloggers and readers .
excited ni ..
aku join contest lagi .
kali ni contest yang agak misteri hadiah nyer. :)))
wah! agak-agak nye ape ea ? hehe .
pakej percutian ke Hong KOng ke? wah! over excited lak den!
apepun hadiah nyer tak kisah la .yang penting semangat tinggi nk join contest ni gitu !

jom tgk syarat2 penyertaan .

first of all terbuka kepada semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia..ofcoz la .. aku stay kat melaka. study pun kat sini .

then kena follow 4 blog yg berikut; Ceritera Erin , Elia: Short & Sweet , My Worth Buying Shoppe (penaja), dan Closets of AmyAmy(penaja) .

pastu kena buat "sticky post" entry dengan tajuk;Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG) hingga 4 Feb 2011

macam biasa kena letak banner contest tersebut serta link nyer sekali .


then jangan lupa tinggalkan maklumat diri korang kat entry tersebut.

tu je .. senang je kan ... :))
babai .

p/s: sekadar mencuba nasib . mana la tahu kalau de rezki . :)))

22 comments:

FarhanaFabulous said...

gudluck dear..following yaww !

aNNa maRdHiaH said...

huhu .. terima kaseh farhana. nama kita same la .huhu ...orait! thx again .

E.d.Y said...

good luck yer.:)

aNNa maRdHiaH said...

terima kasih abg edy :)))

de contest br bgtau la ea. hehehe ..

Faiz said...

anyway...lau menang..kongsilah hadiah tu same2..huhu

p/s: Terima Kasih mardhiah kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

aNNa maRdHiaH said...

faiz ..

insyaallah ..kalo de rezki . hehe ..
anyway,thx ea faiz ... :))

Sekamar Rindu said...

salam..

gud luck..

***follow ur blog..****83

Biela Sapine said...

Good luck dear

aNNa maRdHiaH said...

sekamar rindu and biela sapine ....

thank you both of you ... hehe . :))

arep_lockermonth said...

hi,,slm kenal! arep follow blog kamo!
singgah la ke blog arepnakbebel k!
kalau nak follow balik pon bole aje!

http://myamigosspace.blogspot.com/

::nuRuLaDHar:: said...

hye! gud luck darl! =)

mohd zhafri said...

gud2 luck...haha

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

KaLeD diDi said...
This comment has been removed by the author.
KaLeD diDi said...

Jom JOin KOnteSt niH plAk ~ ~ ~ ~ ~

http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/aku-buat-jom-join-kontest.html

aNNa maRdHiaH said...

terima kasih dear2 semua ...

Syafiq Rosli said...

all da best..

kalau rajin jom

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

aNNa maRdHiaH said...

terima kasih ..
dh join pun ..
thanks ya ...

JIJI YU said...

ni aku datang lepak sini..mmg comey je pemandangan kat sini ek

aNNa maRdHiaH said...

lepak la jiji yu ...hehehe ...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck dear sis:)

aNNa maRdHiaH said...

thanks fifiey ! hehe ...